Κοσμήματα για Παιδιά που θα Λατρέψουν οι Μεγάλοι!

Γνωρίζουμε καλά, πως για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές αγαπάτε ιδιαιτέρως τα μαργαριτάρια και τα κοσμήματα για παιδιά που κατασκευάζουμε.

Τι θα λέγατε να διαβάσετε αυτό το άρθρο μαζί με την κόρη σας και να πάρετε ιδέες αλλά και να την μυήσετε στο χώρο του κοσμήματος και του μαργαριταριού. Πιστέψτε μας οι μικρές βασίλισσες, σας βλέπουν να φοράτε τα κοσμήματα σας και τα φαντάζονται ήδη πάνω τους να λάμπουν. Μην εκπλαγείτε αν όταν γυρίσετε σπίτι, τις βρείτε στολισμένες με τα κοσμήματα και τα φορέματα σας. Ένα άρθρο λοιπόν για κάθε μικρό κορίτσι – και τη μαμά του – που νιώθει και είναι βασίλισσα και που εμείς θα βοηθήσουμε να αναδείξει.

 

Σκουλαρίκια: Τι άλλο να επιλέξει κανείς εκτός από διαχρονικές, πάντα κομψές και κλασσικές φούσκες. Αναλόγως την ηλικία του παιδιού και το μέγεθος του λοβού μπορείτε να επιλέξετε από 5 έως 8 mm διάμετρο για πιο μεγάλα κορίτσια.

Αλαβάστρινα Ακόγια μαργαριτάρια θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω της. Τα μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας άλλωστε είναι γνωστά για την αψεγάδιαστη υφή τους και για το λαμπερό βαθύ λευκό χρώμα τους. Εσείς απλώς επιλέξτε απόχρωση στη 18Κ χρυσή μπόκολα. Μάλιστα, αν επιθυμείτε και καθημερινές επιλογές, μπορείτε να στραφείτε σε αντίστοιχες φούσκες γλυκού νερού.

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα λίγο πιο μεγάλα κορίτσια μας, και σε μια ενδεχόμενη αποφοίτηση ή στο πάρτυ ενηλικίωσης είναι μια καλή στιγμή να κάνουμε δώρο τα πρώτα διαμάντια πάνω σε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών. Δεν είναι απαραίτητο το σχέδιο να είναι εξεζητημένο. Καλό είναι να στραφούμε σε μίνιμαλ σχέδια ώστε να διευκολύνουμε και την πριγκίπισσα μας να τα φορά μια ολόκληρη ζωή.

Δαχτυλίδια : Και ενώ πολλές μαμάδες θεωρείτε πως είναι ένα περιττό κόσμημα για τα κορίτσια σας, σκεφτείτε πως τα ίδια τα παιδιά σας βλέπουν κάθε μέρα με στολισμένα εντυπωσιακά χέρια. Και για να ξεδιαλύνουμε το τοπίο, οτιδήποτε περισσότερο από 14Κ χρυσό είναι μάλλον υπερβολή. Τα 9 ή 14Κ χρυσά σχέδια σε δαχτυλίδια είναι τα κατάλληλα για τα μικρά κορίτσια μας. Μικρά, κομψά σχέδια με το μέγιστο 7mm Μαργαριτάρι Γλυκού νερού, θα τους δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση και θα ικανοποιήσει το αίσθημα της βιαστικής ενηλικίωσης τους. Για τα μεγαλύτερα έφηβα κορίτσια μας, τα πρώτα Μαργαριτάρια Νοτίων θαλασσών σε 18Κ κομψά διακριτικά σχέδια είναι τα ενδεδειγμένα. Ενδεχομένως ένα σετ με τα σκουλαρίκια που θα διαλέξετε ίσως είναι ακόμα καταλληλότερο ως ενθύμιο.

Κολιέ : Με τα κολιέ και τα μενταγιόν τελικά οι επιλογές που σας δίνουμε σαν κατάστημα είναι και οι περισσότερες. Καθημερινά μικρά κολιέ ή μενταγιόν με μαργαριτάρια ψείρες απλά ή μπαρόκ γλυκού νερού σκέτα ή συνδυασμένα με πολύχρωμες πέτρες ( πχ. Τυρκουάζ ) θα στολίσουν το λαιμό της μικρής σας κόρης. Για πιο ξεχωριστές στιγμές, διακριτικά διάτρητα σκέτα μαργαριτάρια ή σε 14Κ με ζιρκόν είναι ιδανικά για τις ανάλογες περιστάσεις. Σε κάθε περίπτωση τα μεγέθη δεν χρειάζεται να ξεπερνάνε τα 6-7mm διάμετρο. Για τις μεγαλύτερες φίλες μας, πλέον είναι απαραίτητο ένα Ακόγια κολιέ πάντα διαχρονικό και εντυπωσιακό με τη λάμψη του να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Τα μεγέθη που προτείνουμε για τα νέα κορίτσια μας, είναι εώς 7-8mm το μέγιστο ώστε να είναι και ευκολόφορετο στις πρώτες εξόδους της.

Θέλετε περισσότερα κοσμήματα για παιδιά; Περιηγηθείτε στις προθήκες του Moda di Perle για να βρείτε αυτό που θα κάνει τη βασίλισσα σας να πετάξει από χαρά!

×